آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 25 مرداد 1395 ساعت 09:57

ادعای استقرار بمب‌افکن‌های روسیه در پایگاه هوایی همدان +عکس

یک وب سایت خبری مدعی شد روسیه برخی از جنگنده های بمب افکن خود را برای حمله به مواضع تروریست ها در سوریه به پایگاه هوایی همدان انتقال داده است.

به گزارش پایگاه خبری "almasdar news " با ادعای اینکه به تعدادی تصاویر اختصاصی از استقرار جنگنده بمب افکن های استراتژیک" TU-22M3”  روسیه در پایگاه هوایی همدان دست یافته است، با انتشار این تصاویر مدعی شده است این هواپیماها به دلیل فاصله کوتاه تر پایگاه همدان با سوریه و صرفه جویی در وقت و هزینه در این پایگاه ایران استقرار یافته اند. این هواپیماهای جنگنده از پایگاه هوایی " موزدوک " در روسیه به همدان انتقال یافته اند.

بنا به ادعای این گزارش توافق اخیر نظامی و امنیتی بین ایران و روسیه، اجازه استقرار هواپیماهای نظامی روسیه را در ایران می دهد.

این گزارش مدعی شده است هواپیماهای روسیه پیشتر برای حمله هوایی به مواضع داعش در سوریه باید مسافتی بیش از 2150 کیلومتر را می پیمودند در حالی که فاصله پایگاه هوایی همدان تا محل استقرار نیروهای داعش در حومه پالمیرا سوریه تنها 900 کیلومتر است.

این مسافت برای جنگنده های روسیه 60 درصد کوتاه تر است.

بنا به ادعای این گزارش این جنگنده بمب افکن های استراتژیک روسیه به دلیل بزرگی – بزرگ ترین جنگنده بمب افکن جهان – مناسب استقرار در پایگاه هوایی روسیه در شهر بندری لاذقیه سوریه نیستند.

روسیه هنوز تعداد جنگنده بمب افکن های مستقر شده در پایگاه هوایی همدان را اعلام نکرده است.

بنا بر این گزارش پیشتر روسیه برای حمله موشکی به مواضع داعش و دیگر گروه های تروریستی در سوریه از حریم هوایی ایران و عراق استفاده کرده است.

گفتنی است ایران و روسیه هنوز به طور رسمی درباره صحت یا سقم ادعای این وب سایت خبری موضع گیری نکرده اند.

این خبر در حالی انتشار یافته که میخاییل بوگدانف نماینده ویژه ولادیمیر پوتین - رییس جمهوری روسیه - در امور خاورمیانه به ایران سفر کرده تا با مقامات ایرانی درباره بحران سوریه رایزنی کند. گفته می شود گفت و گو درباره موضع جدید دولت ترکیه در قبال سوریه یکی از محورهای اصلی رایزنی های بوگدانف با مقامات ایران است.

تصاویر منتشره " المصدر نیوز" از استقرار جنگنده بمب افکن های روسی در پایگاه هوایی همدان
تصاویر منتشره
 
منبع: عصر ایران
10352 نمایش

نظر دادن