آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: شنبه, 28 فروردين 1394 ساعت 14:10

معرفی و تصاویر تسلیحات و تجهیزات ارتش در مراسم رژه

تجهیزات و تسلیحات قرارگاه پدافند هوایی ارتش در مراسم رژه امروز به نمایش گذاشته شدند.

قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز شنبه در رژه 29 فروردین، دستاوردها و تجهیزات خود را به نمایش گذاشت؛ اسامی و مشخصات این تجهیزات به شرح ذیل است:

سامانه رادار فتح 2
** سامانه راداری فتح2 : سامانه راداری کاملا بومی و ملی و با برد بالا و مجهز به فناوری روز دنیا که بدست توانمند دانشمندان جوان ایرانی طراحی و ساخته شده است.

** سامانه رادار پسیو 10 شهریور: این سامانه راداری قابلیت شناسایی هرگونه هدف بدون ارسال امواج مغناطیسی و ردیابی حداکثر 100 هدف به طور همزمان را دارد.

** سامانه اطلاعاتی خیبر: این سامانه قادر است در مناطق مرتفع و دلخواه گسترش یافته و به جمع آوری اطلاعات اقدام کند.

** سامانه اطلاعاتی dz: سیستم جمع‌آوری اطلاعات سیگنالی سامانه الینت.

** سامانه اطلاعاتی باصر2: خودروی فرماندهی شنود اطلاعاتی.

** سامانه ارتباطی توپو اسکتر: این سامانه دارای قابلیت برقراری ارتباط تا لایه جوی تروپوسفر را دارد.

** سامانه ارتباطی رسول: این سامانه دارای قابلیت تبادل اطلاعات حساسه‌های موشکی و راداری با مراکز فرماندهی و کنترل ثابت و متحرک است.

** سامانه ارتباطی فکور: دریافت اطلاعات و داده‌ها از کلیه منابع اطلاعاتی مرتبط با دفاع، پردازش و تلفیق داده‌ای دریافتی با آخرین متدها و الگوریتم‌های بومی تولید شده توسط دانشمندان جوان داخلی قرارگاه و صنایع کشور.
سامانه ارتباطی شهاب
** سامانه ارتباطی شهاب: این سامانه دارای قابلیت تامین ارتباط تاکتیکی امن در فواصل طولانی و شرایط جغرافیایی مختلف به عنوان سامانه استراتژیک و تاثیرگذار در قرارگاه پدافند هوایی است.

** سامانه ارتباط مرکزی: این سامانه کاملا بومی و قابلیت برقراری ارتباط از هر نقطه با هواپیماهای جنگی و کشوری و یگان‌های پدافندی را داراست.
موشک اس 200
** موشک s200: این سامانه موشکی برای انهدام کلیه اهداف پرنده و موشک‌های هدایت شونده آشیانه یاب از مسافت‌های طولانی و در ارتفاع بالا بکار می‌رود.

** سامانه موشکی تلاش: طراحی و ساخت موشک برد بلند کاملا بومی و تلفیق آن با سامانه‌های زمین به هوای موجود.

** رادار جویا (سامانه موشکی مرصاد): این رادار در قالب سامانه‌های موشکی هدایت شونده برد متوسط و پیشرفته مرصاد و به منظور مقابله با هدف‌های پرنده در ارتفاع پایین و متوسط و همچنین مقابله با موشک‌های بالستیک با قابلیت‌های بالا، توسط متخصصین داخلی طراحی و ساخته شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد.
رادار سامانه موشکی  مرصاد
** رادار کاوش: این رادار نیز یکی از 3 رادار سامانه موشکی مرصاد است.

** رادار هادی: این رادار نیز یکی از 3 رادار سامانه موشکی مرصاد است.

** موشک هاگ‌(tlv): این موشک برای مقابله با اهداف پایین و متوسط و به دست توانمند متخصصین صنایع داخلی طراحی و تولید شده است.

** سامانه پوش هاگ: تاکتیکی کردن سامانه هاگ با متحرک سازی سکوهای پرتاب سامانه هاگ جهت جابجایی سریع و تغییر مکان سایت و افزایش توان رزم

** سامانه موشکی راپیر: سامانه ارتفاع پست راپیر که به‌منظور دفاع از نقاط حساس کشوری در کنار پالایشگاه‌ها و مناطق هسته‌ای استقرار پیدا می‌کند. این سامانه به‌طور کامل بهینه‌سازی شده و قابلیت‌های عملیاتی قابل ملاحظه‌ای توسط متخصصین داخلی به آن اضافه شده است.

** سامانه یازهرا(س): سامانه موشکی یازهرا(س) بهینه شده به دست متخصصین داخلی است که به‌منظور مقابله با هدف‌های پرنده با سرعت کم و زیاد و ارتفاع پایین و همچنین مقابله با انواع پرنده‌های بدون سرنشین مورد استفاده قرار می‌گیرد.

** سامانه دوش پرتاپ میثاق: سامانه موشکی دوش پرتابی حرارتی که جهت پوشش نقاط کور راداری به‌صورت تلفیق با پست‌های دیده‌بانی به‌کار برده می‌شود و با توجه به فاکتورهای موجه قابلیت درگیری با موشک‌های کروز و انهدام کلیه اهداف ارتفاع پایین را دارد.

موشک کروز قادر

**  موشک کروز قادر: سامانه موشکی قادر موشکی هواپایه با برد بلند ، قابلیت پرتاب از هواپیماهای شکاری نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی می باشد.

 

* رژه موشک ها و تجهیزات پدافند

2523 نمایش

نظر دادن